ما روزانه تعداد زیادی مواد شیمیای سمی را در رژیم غذایی خود مصرف میکنیم.سموم ممکن است جز تشکیل دهنده خود غذا یا آلودگی میکروبی و یا در اثر تغییرات شیمیایی در حین فراوری غذا اتفاق میافتد به وجود می ایند.سموم ممکن است جز امینو اسید ها،پروتیین ها،آلکالوید ها،گلیکوزیدها باشند.درک کاملفعالیت های ساختاری و مکانیسم های بیوشیمیایی این سموم طبیعی برای انجام یک فرایند مناسب غدایی و اریه یک غدای مناسب برای افراد لازم و صروری میباشد
توکسین های طبیعی (گلوکزینولات ها)_1552109128_23364_6639_1285.zip4.36 MB |